Ανταμοιβή, βαθμούς, Τράπεζα Κύπρου, Esso

Η Ανταμοιβή είναι τώρα στην Esso

Ανταμοιβή, βαθμούς, Τράπεζα Κύπρου, Esso

Η Esso προσχώρησε στο δίκτυο του σχεδίου Ανταμοιβή

Τα ποιοτικά καύσιμα Esso Synergy είναι σχεδιασμένα για να καθαρίζουν και να προστατεύουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου, ενώ οδηγείτε. Αυτό σας εξασφαλίζει περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα. Και τώρα, τα καύσιμα Esso Synergy έγιναν ακόμη καλύτερα…. Η Esso προσχώρησε στο δίκτυο του σχεδίου Ανταμοιβή, με περισσότερους από 700 συνεργάτες. Τώρα, κάθε φορά που επισκέπτεστε την Esso, μπορείτε να κερδίσετε βαθμούς Ανταμοιβής με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

Βρείτε το κοντινό σας πρατήριο
Ανταμοιβή, βαθμούς, Τράπεζα Κύπρου, Esso

Οι βαθμοί σας

Συλλέγετε 1 βαθμό Ανταμοιβής για κάθε 2 ευρώ που πληρώνετε για τις συναλλαγές στην Esso. Θα συγκεντρώσετε βαθμούς πριν το καταλάβετε και στη συνέχεια θα μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε αγορές καυσίμων ή στο κατάστημα στα πρατήρια της Esso. 100 βαθμοί έχουν αξία 1 ευρώ.

Βρείτε το κοντινό σας πρατήριο
Ανταμοιβή, βαθμούς, Τράπεζα Κύπρου, Esso

Τι είναι το σχέδιο Ανταμοιβή;

Ανταμειφθείτε σε κάθε σας συναλλαγή με τις κάρτες της τράπεζας Κύπρου μέσω του καινοτόμου Σχεδίου ανταμοιβής. Όταν χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας για τις καθημερινές σας πληρωμές σε οποιονδήποτε από τους εμπόρους που συμμετέχουν στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των πρατηρίων Esso, κερδίζετε βαθμούς που μπορούν να εξαργυρωθούν άμεσα.

Μάθετε περισσότερα
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ισχύει σε πρατήρια της Esso που συμμετέχουν. Για να εξαργυρώσετε στην Esso, 100 βαθμοί αντιστοιχούν σε αξία ένα ευρώ, θα πρέπει να διαθέτετε τουλάχιστον 500 βαθμούς. Η εξαργύρωση είναι διαθέσιμη κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Όταν το κατάστημα του πρατηρίου είναι κλειστό, οι αγορές από το χρηματοδέκτη θα ανταμείβονται επίσης με βαθμούς. Οι βαθμοί θα εμφανίζονται στον προσωπικό σας λογαριασμό εντός 2 εργάσιμων ημερών και όχι στην απόδειξη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το antamivi.com.cy. Το ESSO και το λογότυπο Esso αποτελούν εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Exxon Mobil Corporation ή μίας από τις θυγατρικές της.