Μοναχικός δρόμος σε κοιλάδα με προφίλ των φώτων των αυτοκινητών

Παρουσιάζουμε το καύσιμο που σας πάει πιο μακριά.

Μία γυναίκα χρησιμοποιεί την αντλία
Mη διατηρείτε στο αυτοκίνητο περιττά φορτία εάν δεν τα χρειάζεστε. Εργαλεία ή αθλητικοί σάκοι γεμάτοι εξοπλισμό βαραίνουν το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο κινητήρας να επιβαρύνεται περισσότερο και να χρησιμοποιεί περισσότερα καύσιμα.
Είναι καλό οι αλλαγές στο κιβώτιο ταχυτήτων να γίνονται έγκαιρα και στον κατάλληλο χρόνο, ώστε η οδήγηση να είναι πιο οικονομική σε ό,τι αφορά στην κατανάλωση καυσίμων.**
Οδηγείτε ομαλά και με την κατάλληλη ταχύτητα. Η οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες καταναλώνει περισσότερα καύσιμα από την οδήγηση σε χαμηλές ταχύτητες. Να θυμάστε, εάν επιταχύνετε ή φρενάρετε απότομα, είναι πιθανό ότι ο κινητήρας σας να χρησιμοποιήσει περισσότερα καύσιμα και να παράξει περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα (CO₂).
Προσπαθήστε να προβλέψετε, όσο το δυνατόν περισσότερο, την τυχόν κυκλοφοριακή συμφόρηση, για να αποφύγετε άσκοπες στάσεις και εκκινήσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να οδηγείτε πιο ομαλά, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO₂).
Ταξίδι με περισσότερους επιβάτες σημαίνει ένα λιγότερο αυτοκίνητο στο δρόμο. Αυτό βοηθά στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της κατανάλωσης καυσίμων, ενώ μπορείτε και να μοιραστείτε το κόστος των καυσίμων!
Μεγάλη βραδυνή πόλυ
 • Η σκεπή του βενζινάδικο πρωστά στο γαλανό ουρανό

  Πού μπορώ να βάλω βενζίνη;

  Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο πρατήριο μέσω του ιστότοπου Fuel Finder.

 • Kite-surfing on a sunny day

  Εξοικονόμησε καύσιμα, γέμισε ζωή

  Τα καύσιμα Esso Synergy™ προσφέρουν περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα.

 • Λογότυπο Esso και λάδι θέρμανσης

  Πετρέλαιο θέρμανσης νέας τεχνολογίας

  Δώστε στο σπίτι σας την καλύτερη θέρμανση από ποτέ!

 • An Esso station at sunset with some cars

  Ένα πρατήριο για κάθε σας σταθμό

  Ρίξτε μια ματιά στις βελτιώσεις που κάνουμε!

* Η βάση για σύγκριση, είναι η σύγκριση με πετρέλαιο, χωρίς πρόσθετα. Οι εκπομπές σχετίζονται με CO, HC και NOx. Αναφορές/αξιώσεις βασίζονται σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: (1) δοκιμές /έρευνες σε αυτοκίνητα ή κινητήρες αυτοκινήτων είτε από την εταιρεία ή από τρίτους (2) δοκιμές σε εργαστήρια, (3)επίσημες κυβερνητικές δημοσιεύσεις ή/και δημοσιεύσεις της βιομηχανίας. Η αναφορά/αξίωση για την οικονομία καυσίμου έγινε με βάση δοκιμές σε πετρελαιοκίνητα οχήματα που αγοράζονται στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν δοκιμαστεί στο ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο της εταιρίας Mahle, του Ηνωμένου Βασιλείου. Η οικονομία καυσίμου αξιολογήθηκε βάση της κατάστασης που παρελήφθησαν τα οχήματα. Οι δοκιμές έγιναν με πάνω από 4000 χλμ χρησιμοποιώντας το πετρέλαιο, Esso Synergy EuroDiesel και η αύξηση στην οικονομία καυσίμου για τα αυτοκίνητα που δοκιμάστηκαν ήταν έως και 26.1 χιλιόμετρα ανά γέμισμα και κατά μέσο όρο 16.8 χιλιόμετρα ανά γέμισμα. Η μέση απόσταση που διανύθηκε ανά γέμισμα ήταν 930 χιλιόμετρα. Τα οφέλη μπορεί να διαφερουν ανάλογα με τον τύπο κινητήρα και την κατάσταση του κινητήρα, τον τρόπο οδήγησης και το πετρέλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως.

**Μία πρωτοβουλία FuelsEurope και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής www.savemorethanfuel.eu

** Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Όροι εξαργύρωσης:
PIZZA HUT: *Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, μία πίτσα δωρεάν (M, L ή XL) για κάθε XL πίτσα που αγοράζετε από τα εστιατόρια Pizza Hut * Ισχύει καθημερινά για Delivery & Take Away παγκύπρια * Δεν ισχύει για Dine In και διαδικτυακές παραγγελίες * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Η προσφορά δεν ισχύει για την επιλογή μισή-μισή με διαφορετικά υλικά για τις πίτσες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,50 * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 77 77.
BURGER KING: * Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα burger δωρεάν για κάθε burger που αγοράζετε από τα εστιατόρια Burger King * Ισχύει καθημερινά για Dine in, Delivery & Take Away σε όλα τα εστιατόρια Burger King παγκύπρια (εξαιρουμένου του Burger King στο αεροδρόμιο Λάρνακας) * Η προσφορά δεν ισχύει για τα burgers στην κατηγορία ‘’King Saver’’ του μενού * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Δεν ισχύει για διαδικτυακές παραγγελίες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,30 * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 72 72.
TACO BELL: *Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα burrito δωρεάν για κάθε burrito που αγοράζετε από τα εστιατόρια Taco Bell * Ισχύει καθημερινά για Dine in, Delivery & Take Away σε όλα τα εστιατόρια Taco Bell παγκύπρια * Η προσφορά δεν ισχύει στην κατηγορία ‘’Why Pay more’’ του μενού * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Οι προσφορές δεν ισχύουν για διαδικτυακές παραγγελίες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,30 η οποία δεν συνυπολογίζεται για τον καθορισμό της αξίας της παραγγελίας * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 79 79.
TAVERNAKI: * Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, μία Ελληνική πίτα δωρεάν για κάθε Ελληνική πίτα (σουβλάκι ή γύρος) που αγοράζετε από τα εστιατόρια Tavernaki * Ισχύει καθημερινά για Dine in, Delivery & Take Away σε όλα τα εστιατόρια Tavernaki παγκύπρια * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Οι προσφορές δεν ισχύουν για διαδικτυακές παραγγελίες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,30 * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 36 36.
wagamama: *το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα yaki soba noodles ή pad thai noodles (με κοτόπουλο και γαρίδες ή με λαχανικά) δωρεάν για κάθε yaki soba noodles ή pad thai noodles που αγοράζετε από όλα τα εστιατόρια wagamama παγκύπρια * ισχύει μόνο για dine in και take away από δευτέρα έως πέμπτη * δεν ισχύει για delivery και διαδικτυακές παραγγελίες * σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * για παραγγελίες take away καλέστε στο: 77 77 70 78.
CAFFE NERO: * Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα ρόφημα δωρεάν για κάθε ρόφημα που αγοράζετε από τα Caffe Nero * H προσφορά δεν ισχύει στις κατηγορίες Sweet Sensations & Healthy Smoothies * Ισχύει καθημερινά στο Dine In & Take Away * Δεν ισχύει για Delivery και διαδικτυακές παραγγελίες * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή.