Μεγάλη βραδυνή πόλυ

Παρουσιάζουμε τα καύσιμα που καθαρίζουν τον κινητήρα σας, ενώ οδηγείτε.

Ένας άνδρας χρησιμοποιεί την αντλία
Μαυρο αυτοκίνητο με ταχύπλοο απο πίσω του, μέσα σε ένα βενζίναδικο Esso
Esso Synergy™
Διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καλά συντηρημένο και ελέγχετε τακτικά τη στάθμη του λαδιού, έτσι ώστε ο κινητήρας σας να βοηθάει στη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα (CO₂).
Ελέγχετε την πίεση των ελαστικών τουλάχιστον μία φορά το μήνα καθώς και πριν από κάθε ταξίδι. Τα ξεφούσκωτα ελαστικά μπορούν να αυξήσουν την κατανάλωση καυσίμων μέχρι και 4%.***
Εάν οδηγείτε με 100 χιλιόμετρα την ώρα ή και περισσότερο, διατηρείτε τα παράθυρα ανεβασμένα. Στις υψηλές ταχύτητες, τα ανοιχτά παράθυρα δημιουργούν μεγάλη αεροδυναμική αντίσταση που προσθέτει στην κατανάλωση καυσίμων. Επίσης αφαιρείτε τη σχάρα οροφής εάν δεν τη χρησιμοποιείτε, για εξοικονόμηση καυσίμων έως και 10%.***
Μην αφήνετε το αυτοκίνητο στάσιμο µε αναµµένη τη µηχανή για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Αν κολλήσετε στην κίνηση, προτιμήστε να σβήσετε τον κινητήρα, εφόσον είναι ασφαλές να το κάνετε. Με τους σύγχρονους κινητήρες, μπορείτε να αρχίσετε να οδηγείτε αμέσως μετά την εκκίνηση του κινητήρα για να αποφύγετε την περιττή κατανάλωση καυσίμων.
Είναι γνωστό ότι ο κλιματισμός χρησιμοποιεί πολλή ισχύ, καταναλώνοντας περισσότερα καύσιμα και επομένως υψηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO₂). Εάν οδηγείτε με χαμηλή ταχύτητα, κλείστε τον και ανοίξτε τα παράθυρά σας.***
Μοναχικός δρόμος σε κοιλάδα με προφίλ των φώτων των αυτοκινητών
 • Η σκεπή του βενζινάδικο πρωστά στο γαλανό ουρανό

  Πού μπορώ να βάλω βενζίνη;

  Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο πρατήριο μέσω του ιστότοπου Fuel Finder.

 • Kite-surfing on a sunny day

  Εξοικονόμησε καύσιμα, γέμισε ζωή

  Τα καύσιμα Esso Synergy™ προσφέρουν περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα.

 • Λογότυπο Esso και λάδι θέρμανσης

  Πετρέλαιο θέρμανσης νέας τεχνολογίας

  Δώστε στο σπίτι σας την καλύτερη θέρμανση από ποτέ!

 • An Esso station at sunset with some cars

  Ένα πρατήριο για κάθε σας σταθμό

  Ρίξτε μια ματιά στις βελτιώσεις που κάνουμε!

* Η βάση για σύγκριση, είναι η σύγκριση με άλλη βενζίνη, χωρίς πρόσθετα. Οι εκπομπές σχετίζονται με CO, HC και Nox. Τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τoν τύπο κινητήρα, τον τρόπο οδήγησης και την βενζίνη που έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως. Το γέμισμα καθορίζεται σαν μια πλήρης δεξαμενή καυσίμων.

** H βενζίνη Esso Synergy Supreme+ Unleaded 98, έχει την διπλάσια ποσότητα σε πρόσθετα συγκρινόμενη με την βενζίνη Esso Synergy Unleaded 95 για να βοηθά στο να καθαρίζουν οι βαλβίδες εισαγωγής βενζίνης. Οι εκπομπές σχετίζονται με CO, HC και NOx. Τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του κινητήρα, τον τρόπο οδήγησης και την βενζίνη που έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως. Διατίθεται σε επιλεγμένα πρατήρια Esso μόνο.

*** Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας

Όροι εξαργύρωσης:
PIZZA HUT: *Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, μία πίτσα δωρεάν (M, L ή XL) για κάθε XL πίτσα που αγοράζετε από τα εστιατόρια Pizza Hut * Ισχύει καθημερινά για Delivery & Take Away παγκύπρια * Δεν ισχύει για Dine In και διαδικτυακές παραγγελίες * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Η προσφορά δεν ισχύει για την επιλογή μισή-μισή με διαφορετικά υλικά για τις πίτσες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,50 * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 77 77.
BURGER KING: * Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα burger δωρεάν για κάθε burger που αγοράζετε από τα εστιατόρια Burger King * Ισχύει καθημερινά για Dine in, Delivery & Take Away σε όλα τα εστιατόρια Burger King παγκύπρια (εξαιρουμένου του Burger King στο αεροδρόμιο Λάρνακας) * Η προσφορά δεν ισχύει για τα burgers στην κατηγορία ‘’King Saver’’ του μενού * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Δεν ισχύει για διαδικτυακές παραγγελίες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,30 * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 72 72.
TACO BELL: *Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα burrito δωρεάν για κάθε burrito που αγοράζετε από τα εστιατόρια Taco Bell * Ισχύει καθημερινά για Dine in, Delivery & Take Away σε όλα τα εστιατόρια Taco Bell παγκύπρια * Η προσφορά δεν ισχύει στην κατηγορία ‘’Why Pay more’’ του μενού * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Οι προσφορές δεν ισχύουν για διαδικτυακές παραγγελίες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,30 η οποία δεν συνυπολογίζεται για τον καθορισμό της αξίας της παραγγελίας * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 79 79.
TAVERNAKI: * Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, μία Ελληνική πίτα δωρεάν για κάθε Ελληνική πίτα (σουβλάκι ή γύρος) που αγοράζετε από τα εστιατόρια Tavernaki * Ισχύει καθημερινά για Dine in, Delivery & Take Away σε όλα τα εστιατόρια Tavernaki παγκύπρια * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * Οι προσφορές δεν ισχύουν για διαδικτυακές παραγγελίες * Για την υπηρεσία παράδοσης υπάρχει χρέωση €2,30 * Για παραγγελίες delivery καλέστε στο: 77 77 36 36.
wagamama: *το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα yaki soba noodles ή pad thai noodles (με κοτόπουλο και γαρίδες ή με λαχανικά) δωρεάν για κάθε yaki soba noodles ή pad thai noodles που αγοράζετε από όλα τα εστιατόρια wagamama παγκύπρια * ισχύει μόνο για dine in και take away από δευτέρα έως πέμπτη * δεν ισχύει για delivery και διαδικτυακές παραγγελίες * σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή * για παραγγελίες take away καλέστε στο: 77 77 70 78.
CAFFE NERO: * Το κάθε κουπόνι προσφέρει αποκλειστικά, ένα ρόφημα δωρεάν για κάθε ρόφημα που αγοράζετε από τα Caffe Nero * H προσφορά δεν ισχύει στις κατηγορίες Sweet Sensations & Healthy Smoothies * Ισχύει καθημερινά στο Dine In & Take Away * Δεν ισχύει για Delivery και διαδικτυακές παραγγελίες * Σε κάθε παραγγελία μπορεί να εξαργυρωθεί ένα μόνο κουπόνι * Το προϊόν που προσφέρεται δωρεάν πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από αυτό που αγοράζεται * Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά, κουπόνι ή έκπτωση * Κατά την παραγγελία, ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεσή του ότι θα κάνει χρήση του κουπονιού, να δώσει τον κωδικό που αναγράφεται και να το παρουσιάσει κατά την πληρωμή.