Μεγάλη βραδυνή πόλυ με πολλά φώτια

Συχνές ερωτήσεις για καύσιμα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Πάρτε τις απαντήσεις εδώ

Πήγαινε στην ιστοσελίδα μας http://www.esso.com.cy για να βρεις το πλησιέστερο πρατήριο.

Αν έβαλες λάθος καύσιμα στο αυτοκίνητο σου, μην ξεκινήσεις τη μηχανή. Αν το κάνεις ίσως προκαλέσεις ζημιά στη μηχανή. Κάλεσε αμέσως εταιρεία οδικής βοήθειας, αυτοί θα μπορέσουν να αφαιρέσουν τα καύσιμα από το αυτοκίνητο σου.

Όταν ένας κάτοχος κάρτας χρησιμοποιεί πιστωτική/χρεωστική κάρτα στον χρηματοδέκτη, η τράπεζα του δεσμεύει το προεπιλεγμένο ποσό στο λογαριασμό του. Ο κάτοχος της κάρτας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνα τα ποσά μέχρις ότου τα αποδεσμεύσει η τράπεζα. Όταν χρησιμοποιεί κάποιος την πιστωτική/χρεωστική κάρτα του στον χρηματοδέκτη, αποστέλλεται ηλεκτρονικό αίτημα στην τράπεζα του προς εξουσιοδότηση πώλησης για το ζητούμενο ποσό. Στη συνέχεια, το ακριβές ποσό της αγοράς αποστέλλεται στην τράπεζα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Τότε, η τράπεζα θα πρέπει να χρεώσει το λογαριασμό για το πραγματικό ποσό της αγοράς και να αποδεσμεύσει τα χρήματα. Ωστόσο, κάποιες τράπεζες δεν το κάνουν αυτό αμέσως. Συχνά, αφήνουν το ποσό δεσμευμένο για λίγες ημέρες.

 • Synergy είναι η νέα ονομασία των καυσίμων που χρησιμοποιείται στα πιλοτικά πρατήρια. Σε αυτά τα πρατήρια της Esso έχει δοθεί μια νέα εμφάνιση με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια αναβαθμισμένη εμπειρία. Η αναβάθμιση της εικόνας περιλαμβάνει καινοτόμα σχεδιαστικά στοιχεία για να μπορούμε να προσφέρουμε τα καύσιμα μας στους πελάτες μας με περισσότερη συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
 • Πρόκειται να δώσουμε νέες ονομασίες στα καύσιμα μας για να μπορούν οι πελάτες μας να διακρίνουν καλύτερα μεταξύ των διάφορων τύπων καυσίμων που προσφέρουμε. Η Αμόλυβδη 95 βενζίνη θα μετονομαστεί σε “Synergy Unleaded (95),” η Αμόλυβδη 98 θα γίνει “Synergy Supreme+ Unleaded (98),” το πετρέλαιο Eurodiesel θα λέγεται “Synergy Eurodiesel”.
 • Η ποιότητα των καυσίμων μας παραμένει αναλλοίωτη και οι καταναλωτές μπορούν να αναμένουν την ίδια υψηλή ποιότητα στα καύσιμα στα πρατήρια της Esso.

Ναι το Eurodiesel είναι κατάλληλο τόσο για τις παλαιότερες μηχανές Diesel όσο και για πιο σύγχρονες μηχανές Diesel

Ναι το Eurodiesel μπορεί να χρησιμοπoιηθεί σε βαρέα οχήματα με τα ίδια οφέλη που αναφέρονται για τα επιβατικά.

Το Εurodiesel όπως ένα κανονικό Diesel, μπορεί να περιέχει έως και 7% βιοκαυσίμων (FAME) όπως ορίζεται στο πρότυπο EN590, το οποίο θεσπίζει τις ελάχιστες ιδιότητες του diesel που πωλείται σε πρατήρια στην Ευρώπη.

To EN590 προσδιορίζει τις ιδιότητες του Diesel το οποίο πωλείται στα πρατήρια καυσίμων στην Ευρώπη, προσδιορίζει 51 ως ελάχιστο αριθμό Κετανίων. Ο αριθμός Κετανίων στο Eurodiesel είναι τουλάχιστο 51.

To Eurodiesel είναι απολύτως συμβατό με οποιοδήποτε άλλο τύπο Diesel που υπάρχει ήδη στην δεξαμενή του οχήματος.

 • Η σκεπή του βενζινάδικο πρωστά στο γαλανό ουρανό

  Πού μπορώ να βάλω βενζίνη;

  Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο πρατήριο μέσω του ιστότοπου Fuel Finder.

  Βρείτε το πρατήριό σας
 • Wooden constructed rollercoaster

  Ενέργεια για όλες τις διαδρομές της ζωής

  Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, τα ποιοτικά καύσιμά μας θα σας οδηγήσουν εκεί.

  Ανακαλύψτε περισσότερα
 • μια φωτιζόμενη μηχανή αυτοκινήτου.

  Πρακτικές συμβουλές για μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων: Κλείστε τα παράθυρα

  Τα ανοιχτά παράθυρα δημιουργούν μεγάλη αεροδυναμική αντίσταση, η οποία μπορεί να αυξήσει την κατανάλωση καυσίμων όταν οδηγείτε σε μεγάλες ταχύτητες.

  Πώς λειτουργεί
 • μια φωτιζόμενη μηχανή αυτοκινήτου.

  Παρακολουθήστε πώς η μηχανή σας μετατρέπει την ενέργεια σε κίνηση

  Κάντε μια ξεχωριστή διαδρομή. Ταξιδέψτε μέσα στο κινητήρα σας και δείτε πως τα καύσιμα ESSO δουλεύουν για σας.

  Μάθετε περισσότερα