Η σκεπή του βενζινάδικο πρωστά στο γαλανό ουρανό

Ψάχνετε βενζίνη κοντά σας;

Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το πλησιέστερο πρατήριο και θα δείτε οδηγίες πώς να φτάσετε εκεί.

Βρείτε το πρατήριο σας

Με τόσο μεγάλη ποικιλία στα προϊόντα Synergy, έχουμε το κατάλληλο είδος καυσίμου για τον κάθε οδηγό. Επειδή πολλοί πιστεύουν ότι τα καύσιμα λίγο-πολύ είναι όλα τα ίδια, θα σας εξηγήσουμε (όσο πιο απλά μπορούμε) τι είναι αυτό που κάνει τα καύσιμα Synergy διαφορετικά.

Τα καύσιμα Synergy Unleaded

και το πετρέλαιο Synergy EuroDiesel

Optiplus

Συχνές ερωτήσεις για καύσιμα

Το Synergy είναι η νέα εμπορική ονομασία των καυσίμων που πωλούνται στα πρατήρια Esso.
Οι έρευνές μας έχουν αναδείξει το όνομα Synergy ως την καλύτερη επιλογη για τα καύσιμα Esso. Το Synergy ενσωματώνει μια πολύ σημαντική αναβάθμιση της εικόνας του χώρου των αντλιών του πρατηρίου – την πρώτη εδώ και 20 σχεδόν χρόνια – με πολλά καινοτόμα στοιχεία στον σχεδιασμό, με στόχο τη συνεπέστερη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία των προσφορών των πρατηρίων στους πελάτες μας.
Το Synergy – το όνομα των καυσίμων μας – υποστηρίζεται από την περιγραφή Fuel Technology – Τεχνολογία Καυσίμων , η οποία παραπέμπει στις επενδύσεις μας στον τομέα της τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας μας εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που στοχεύει στον συνεχή εντοπισμό μεθόδων βελτίωσης των καυσίμων μας.
Το εικονίδιο Synergy ενισχύει την εμπορική μας ονομασία
Πάντοτε αναζητούμε τρόπους βελτίωσης της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε στους πελάτες μας και οι αλλαγές αυτές θα συμβάλουν στην ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας στα πρατήρια που φέρουν την ονομασία Esso.

Ανακαλύψτε περισσότερα

 • Wash me written on a dirty car window

  Πλύσιμο αυτοκινήτου

  Φροντίστε το αυτοκίνητό σας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων Esso. Θα καθαρίσουμε επιμελώς το όχημά σας χρησιμοποιώντας ειδικό σαπούνι που αντιμετωπίζει τη βρωμιά και τα άλατα στις εξωτερικές επιφάνειες.

  Βρείτε πρατήριο με πλυντήριο αυτοκινήτων
 • Esso Fleet card

  Esso Fleet Card

  Διαβάστε εδώ για το πώς ακριβώς η υπηρεσία Esso Fleet Card είναι σαφώς διαφοροποιημένη, επιτρέποντας μας έτσι να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

  Μάθετε περισσότερα
 • Ανταμοιβή, βαθμούς, Τράπεζα Κύπρου, Esso

  Στην Esso έχετε Aνταμοιβή

  Μάθετε για τα επιπρόσθετα πλεονεκτήματα συλλογής και εξαργύρωσης βαθμών Ανταμοιβής στα πρατήρια Esso.

  Μάθετε περισσότερα

* Η βάση για σύγκριση, είναι η σύγκριση με άλλη βενζίνη, χωρίς πρόσθετα. Οι εκπομπές σχετίζονται με CO, HC και Nox. Τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τoν τύπο κινητήρα, τον τρόπο οδήγησης και την βενζίνη που έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως. Το γέμισμα καθορίζεται σαν μια πλήρης δεξαμενή καυσίμων.

** H βενζίνη Esso Synergy Supreme+ Unleaded 98, έχει την διπλάσια ποσότητα σε πρόσθετα συγκρινόμενη με την βενζίνη Esso Synergy Unleaded 95 για να βοηθά στο να καθαρίζουν οι βαλβίδες εισαγωγής βενζίνης. Οι εκπομπές σχετίζονται με CO, HC και NOx. Τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του κινητήρα, τον τρόπο οδήγησης και την βενζίνη που έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως. Διατίθεται σε επιλεγμένα πρατήρια Esso μόνο.

*** Η βάση για σύγκριση, είναι η σύγκριση με πετρέλαιο, χωρίς πρόσθετα. Οι εκπομπές σχετίζονται με CO, HC και NOx. Αναφορές/αξιώσεις βασίζονται σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: (1) δοκιμές /έρευνες σε αυτοκίνητα ή κινητήρες αυτοκινήτων είτε από την εταιρεία ή από τρίτους (2) δοκιμές σε εργαστήρια, (3)επίσημες κυβερνητικές δημοσιεύσεις ή/και δημοσιεύσεις της βιομηχανίας. Η αναφορά/αξίωση για την οικονομία καυσίμου έγινε με βάση δοκιμές σε πετρελαιοκίνητα οχήματα που αγοράζονται στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν δοκιμαστεί στο ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο της εταιρίας Mahle, του Ηνωμένου Βασιλείου. Η οικονομία καυσίμου αξιολογήθηκε βάση της κατάστασης που παρελήφθησαν τα οχήματα. Οι δοκιμές έγιναν με πάνω από 4000 χλμ χρησιμοποιώντας το πετρέλαιο, Esso Synergy EuroDiesel και η αύξηση στην οικονομία καυσίμου για τα αυτοκίνητα που δοκιμάστηκαν ήταν έως και 26.1 χιλιόμετρα ανά γέμισμα και κατά μέσο όρο 16.8 χιλιόμετρα ανά γέμισμα. Η μέση απόσταση που διανύθηκε ανά γέμισμα ήταν 930 χιλιόμετρα. Τα οφέλη μπορεί να διαφερουν ανάλογα με τον τύπο κινητήρα και την κατάσταση του κινητήρα, τον τρόπο οδήγησης και το πετρέλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως.