Ο μηχανικός κάνει λίπανσι στο αυτοκίνητο στο συνεργείο κρατώντας το μπουκάλι Mobil 1

Λιπαντικά κινητήρα

Ποιό λιπαντικό είναι κατάλληλο για τον κινητήρα σας;

Το όνομα Mobil™ είναι συνώνυμο της απόδοσης, της καινοτομίας και της τεχνογνωσίας και συγκαταλέγεται επάξια ανάμεσα στα πλέον αναγνωρισμένα και αξιοσέβαστα εμπορικά σήματα παγκοσμίως.
Η οικογένεια λιπαντικών Mobil, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά μηχανελαίων και άλλων προϊόντων φροντίδας για επβατικά οχήματα, εγκεκριμένα από κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Βρείτε το καταλληλότερο λιπαντικό για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας με τον επιλογέα λιπαντικού Mobil™ Which oil.

Mobil 1™

Ένα μπουκάλι Mobil 1

Το Mobil 1 είναι το παγκοσμίως κορυφαίο συνθετικό λιπαντικό για κινητήρες . Τα συνθετικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιούνται στη σειρά Mobil 1, αποτελούν τον σημαντικότερο λόγο για την εξαιρετική απόδοση του προϊόντος. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στο Mobil 1 να ξεπερνά ορισμένες από τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων παγκοσμίως και να προσφέρει στον κινητήρα σας εξαιρετική προστασία από τις φθορές, τόσο σε κανονικές όσο και σε ακραίες συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα

Mobil Super™

Ένα μπουκάλι Mobil Super

Η σειρά Mobil Super είναι η παγκόσμια οικογένεια λιπαντικών υψηλής απόδοσης για τους κινητήρες επιβατικών οχημάτων και προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας ανάλογα με τις συνθήκες, ώστε να οδηγείτε πάντα με απόλυτη σιγουριά. 

Μάθετε περισσότερα

Mobil Delvac™

Ένα μπουκάλι Mobil Delvac

Το Mobil Delvac είναι η σειρά λιπαντικών για οχήματα βαρέος τύπου, με ιστορία πάνω από 80 χρόνια. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι οι πέντε μεγαλύτεροι κατασκευαστές κινητήρων για φορτηγά στον κόσμο εμπιστεύονται την τεχνολογία του, καθιστώντας το Mobil Delvac, μία από τις εμπορικότερες σειρές μηχανελαίων βαρέας χρήσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα