@1

Ένα γέμισμα μπορεί να σε πάει Αγγλία

Κέρδισε μία Aston Martin Red Bull Racing VIP εμπειρία τον Ιούλιο στην Esso με το σχέδιο ανταμοιβή.

Aston Martin Red Bull Racing, Esso Αγγλία, κερδίσετε, δώρα

Η ευκαιρία για να κερδίσετε μία Aston Martin Red Bull Racing εμπειρία ξεκινά από την Esso

Από τις 10 Μαρτίου έως τις 16 Μαίου 2020, η Esso κάνει μία μοναδική προσφορά! Πληρώνοντας με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε οποιοδήποτε πρατήριό μας, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μέσω του σχεδίου ανταμοιβή, μία Aston Martin Red Bull Racing VIP εμπειρία για 2 άτομα στο Silverstone στην Αγγλία. Συνολικά θα κληρωθούν 4 πακέτα φιλοξενίας και εκατοντάδες αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing. Για κάθε 1 ευρώ που πληρώνετε με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, έχετε και 1 συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό.

Τέσσερις τυχεροί νικητές και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν ταξίδι, διαμονή και μία VIP εμπειρία με την Aston Martin Red Bull Racing Formula One Team. Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο σε μία θρυλική πίστα αγώνων σας περιμένει.

Βρείτε τώρα το πλησιέστερο πρατήριο Esso για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Όροι και προϋποθέσεις εδώ.

Βρείτε τώρα το πλησιέστερο πρατήριο Esso για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Κερδίστε εκατοντάδες αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing

αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing

Καπέλο Aston Martin Red Bull Racing

αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing

Φλιτζάνι Aston Martin Red Bull Racing (λευκό)

αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing

Φλιτζάνι Aston Martin Red Bull Racing (μαύρο)

αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing

Παγούρι Aston Martin Red Bull Racing

αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing

Μπρελόκ Aston Martin Red Bull Racing

αυθεντικά προϊόντα Aston Martin Red Bull Racing

Δερμάτινο μπρελόκ Aston Martin Red Bull Racing

Τρόποι συμμετοχής

Aston Martin Red Bull Racing, Esso Αγγλία, κερδίσετε, δώρα

Esso & Aston Martin Red Bull Racing

Η Esso και η Mobil, ως μέρος της οικογένειας της ExxonMobil, διαθέτουν μία τεράστια ιστορία, κληρονομιά και πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας ενεργή ανάμιξη εδώ και 70 χρόνια, από τον πρώτο κιόλας αγώνα, στο Silverstone της Αγγλίας.

Η Esso έχει συμβάλλει στην εξέλιξη των καυσίμων αγώνων τις τελευταίες επτά δεκαετίες, αναπτύσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογικές καινοτομίες που άλλαξαν το τοπίο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σήμερα, η Esso προμηθεύει την Aston Martin Red Bull Racing με το καύσιμο Esso Synergy™ και τα λιπαντικά Mobil1. Οι μηχανικοί μας δουλεύουν καθημερινά με την Aston Martin Red Bull Racing με σκοπό να πετύχουν καλύτερη και καθαρότερη καύση, βοηθώντας την ομάδα να επιτύχει μέγιστη ισχύ και αποτελεσματικότητα.

Όμως δεν σταματάμε εκεί! Αυτό που μαθαίνουμε στην πίστα, μας επιτρέπει να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς το καύσιμο Esso Synergy™ με αποτέλεσμα τη μέγιστη αποδοτικότητα της μηχανής του αυτοκινήτου σας στον δρόμο. Για εμάς στην Esso, η πίστα οδηγεί στον δρόμο.

Esso & ανταμοιβή

Esso & ανταμοιβή

Για τη συμμετοχή σας στον μεγάλο διαγωνισμό για μία Aston Martin Red Bull Racing VIP εμπειρία είναι απαραίτητη η κατοχή και χρήση κάρτας της Τράπεζας Κύπρου.

Στην Esso γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για τους πελάτες μας η ασφαλής και προηγμένη τεχνολογία καυσίμου όσο και η ανταπόδοση και επιβράβευση της προτίμησής τους. Για αυτό, εδώ και ένα και πλέον χρόνο, συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα Κύπρου για να σας προσφέρουμε επιπλέον όφελος μέσω του προγράμματος ανταμοιβή.

Οι βαθμοί του προγράμματος ανταμοιβή συλλέγονται αυτόματα, σε κάθε σας συναλλαγή με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

Δεν έχετε κάρτα της Τράπεζας Κύπρου; Αποκτήστε τώρα
Όροι και προϋποθέσεις εδώ.